Hiekkalaatikon väripilkku

Tällä hupparilla ei jää kyllä epäselväksi missä tämä mamma menee. Kokeilin ihan vaan Joka tyypin kaavakirjasta muokata raglahihapaitaa ja hyvinhän siinä kävi. Hupun sovelsin itse mittaamalla kaula-aukon. Leikkasin hupun etureunan ”lipareen” taitteelta, jotta tulis hieman kauluksen tuntua. Todella kiva tuli! Näitä lisää. Kangas on jotain alejoustista Metsoloilta. Hieman liian neon mun makuun, mutta eikös ne nyt ole taas muodissa?

Muutoksia en juurikaan kaavaan tehnyt. Lisäsin vain reilusti pituutta helmaan ja hihoihin. Ja hupun tietysti. Hupun vuorikangas on Royal-tuotteelta, harmaata linnunratatrikoota. Valkoiset resorit Kangastukusta.

 

 

Seuraava versio hupparista on hieman hillitympi. Kvk:n mustaa joustocollaria oli sattumalta jäänyt juuri hupparin verran ja iso määrä pitsivetskareita laatikossa niin eihän siinä paljoa muuta tarvittu. Vetoketju muistaakseni Fabriinasta.

 

Hupun vuorina Noshin ihanaa kelta/pinkkiä skootteria. Sinne meni viimeisetkin palat tuota ihanuutta, snif. Kaava sama kuin yllä, arvioin vain vähän alakanttiin tuon kankaan joustavuuden ja hupparista tuli aika slimmi. Mutta eiköhän se vähän käytössä venähdä.

 

 

Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *