Lämmikettä!

Näin sitä taas havahtuu, että talvi tulee. Juttelin juuri äitini kanssa puhelimessa ja hän sanoi, että ulkona on PAKKASTA! Hyrr…

Piti siis saada pienimmälle lämmikettä vaunuiluun, enkä halunnut vielä kaivaa paksua Wallaboon pussia esille, joten päällystin vanhan äp-makuupussin.

 

Purin, pussitin ja päällystin, Tosimummon ohjeen mukaan. Mustavalkoinen puuvilla Ikean vahvaa puuvillaa.

 

 

Pitihän sitä myös isille tehdä lämmikettä ja mikäs sen mukavammat kuin ihanat neulostumput. Kankaat hamsuista. Tuli kyllä ihanan pehmoiset, näitä ehdottomasti lisää!

 

 

Ja lisää tulikin, yhdet. Miehen äidille syntymäpäivälahjaksi hieman paksummat tumput Kvk:n mustasta apilajoustiksesta. Tuli aika ihanat. Ensimmäinen kerta kun uskalsin tehdä jotain ”anopille”.

 

 

Tumppujen kaavat omat, piirtelin vain oman käden mukaan ja hyvät tuli! Molemmat tumput vuoritin valkoisella trikoolla, joka on peräisin miehen tädin kätköistä. Ollaan muutamana kesänä nyt käyty lomailemassa miehen tädillä, jossa saan käydä aina penkomassa hänen kangasvarastojaan. Mukavia löytöjä on tullut tehtyä! Ei ole muutamaan vuoteen tarvinnut juuri yksivärisiä trikoita ostella.

 

Muistakaa pukeutua lämpimästi!

.Heli

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *