Tehtaalla(ko?)

Siltä aina välillä tuntuu… Olen tässä käynyt vaatekaappeja läpi ja kovin tyhjältä näyttää (paitsi omani, heh). Pojille on siis lisää paitaa ja housua tehtävä. Muutamia on taas valmistunut.

Pienemmälle ihanasta Noshin toffeenvärisestä mäyräkoirasta pitkähihainen peruspaita. Koko on noin 86. Resorit myös Noshin. Kaava oma, jostain bodyn kaavasta muokattu.

 

Isommallekin paitaa, kankaat myös Noshia. Valkoinen resori Kangastukusta. Paidat on tehty OB:n More Grey -kaavalla. Uskallankohan ikinä kokeilla mitään muuta kaava. Toisaalta miksi vaihtaa hyvää kaavaa, vaikka ehkä vaihtelu voisi toisinaan virkistää. Koko paidoissa noin 110, ehkä jopa 116. Tosin en melkeenpä koskaan pese trikoita ennen ompelua, joten kutistuvat varmaankin ekassa pesussa sinne 110-kokoon. Siinä pitäisi olla sopiva kasvunvara meidän ”pikku” 3 veelle, joka on 107,5 cm pitkä. Samanlainen hujoppi siis kuin vanhempansakin.

 

Tein myös vihreälle pupupaidalle kaveriksi joustishousut. Kankaat myös Noshia. Samalla OB:n High Jump -kaavalla kuin ”aina”. Kaavan koko oli 104, mutta pidensin lahkeita reilusti ja laitoin pitkät resorit. Joten koko on varmasti 110/116.

 

Aurinkoisia syyspäiviä!

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *