Hattarakekkereille!

Ah, niiiiin ihana Hattarakekkerit! <3 Heti kun tätä tuli uudestaan Viljamin puotiin ennakkotilaukseen oli aivan pakko ostaa. Tämä kangas on aivan unelmapehmeää ja kuvat sekä niiden värit ovat niin hellyyttävät. Tiistai-iltana heti hain pakettini ja samantien oli pakko leikellä!

 

Pojille paidat, kokoina 110/116 ja 86/92. Hieman kasvuvaraa on, mutta parempi kait niinpäin. Kaavana samat OB:n More Gray ja bodysta muokattu. Toiset hihat kummassakin kierrätetty omasta vanhasta topista. Sopi niin täydellisesti nuo värit. <3 Pienemmässä paidassa tein kantit samasta mintunvärisestä trikoosta, mutta isompaan tein harmaan resorikantin kaula-aukkoon. Kumpaankin laitoin vielä sivusaumaan Royal-tuotteen uudet ”tähti / itse tehty” -merkit.

 

 

 

Nyt voi hattarakekkerit alkaa! <3 Tervetuloa!

 

 

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

2 vastausta artikkeliin ”Hattarakekkereille!

  1. Christa

    Tosi kivat puserot. Ihan loistavasti sopii kierrätetyistä kankaista tehdyt hihat. Itsellänikin odottaa tämä kangas ompelua pojille.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *