Lahjuksia

Tässä kuussa on juhlittu synttäreitä oikeen urakalla. Vanhempi poika täytti kolme vuotta ja mies seuraavana päivänä 27 v. Kohta saadaankin juhlia jo kolmekymppisiä, hui. Niin se aika vain rientää.

Poikien serkkupojalla oli myös synttärit alkukuusta, jonne emme harmiksemme päässeet, mutta silti halusin muistaa, jollain pienellä. Kaapin kätköistä löytyi sitten pieni pätkä Noshin oranssia lentokonetrikoota, joka näytti aivan hupparilta. Se sattuikin juuri sopivasti koska olenkin jo pitkään halunnut kokeilla paljon blogeissakin näkynyttä OB:n Beagle Boy -kaavaa. Sitten harmikseni huomasin mallin olevan ”normi”hihainen, joten ei auttanut kun tehdä oma kaava raglahihaisena. Ei normaalihihoissakaan mitää vikaa ole, mutta tykkään raglamallista enemmän ja siihen on kivempi yhdistää toistakin kangasta.

Synttäriviikolla oli sen verran kiirusta leipomisessa ja siivoamisessa, joten unohdin aivan ottaa kuvaa hupparista. Mutta onneksi sain kuvan jälkikäteen, Kiitos!

 

Kaavoja piirtelin kokoon 98 mutta huppari meni omallekin pojalle, joka käyttää kokoa 110. Noh, parempi se kait niin päin on. Trikoot ovat siis Noshilta. Resorien alkuperää en muista.

Poika kun testasi hupparia päälleen oli harmitus kova kun kuuli, että huppari menisikin lahjaksi serkkupojalle. Lohdutin poikaa lupaamalla tehdä hänelle samanlaisen ja hän saa valita itse kankaat. Poika valitsi Majapuun siilitrikoon.

 

 

Kaava on sama kuin edellisessä hupparissa. Siilitrikoon kaveriksi valitsin Noshin ruskeavalkeaa raitaa. Laitoin hupparin pakettiin, jonka poika sai avata juhlapäivänä ja tykästyi niin kovin, että halusi jättää juhliin päälle.

Isännällekin tein paidan lahjaksi, mutta siitä lisää myöhemmin.

 

Pipoja olen päässyt myös surauttelemaan aikalailla, tässä niistä muutamia:

 

 

 

Pipat on tehty omilla kaavoilla (lue saksittu menemään päänympäryksen mukaan) ja kankaat tilkkukopasta. Napit Tiimarista.

 

Tänään satoikin sitten ”ensilumi”, joka ei tietysti kauaa pysynyt maassa kun ihana aurinkokin alkoi pilkistämään. Ehkä nyt pitäisi alkaa suunnittelemaan itsellekin lämpöistä päälle, jotta tarkenee ipanoiden kanssa temmeltää. Jos jaksaisi vaikka kilistellä puikkoja.

 

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *