Pandaa ja pilkkua

Kun näin Viljamin puodin Pandapuuvillan, se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Kangas suorastaan huusi päästä poikien sänkyihin päiväpeitoiksi. Pienemmän sainkin jo valmiiksi.

 

Peiton sisällä on omaa vanhaa päiväpeittoa, alapuolella mintunväristä flanellia EK:sta ja päällä iki-ihanaa Pandapuuvillaa. Kanttasin kankaat vielä yhteen mustalla 3mm leveällä puuvillakanttinauhalla. Nauha Kangastukusta. Minusta musta kantti tuo hyvää ryhtiä peittoon, ihan kuin taulun kehykset. Minä niiiin tykkään! <3

 

 

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *