It`s Wintertime!

 

Ah, ihana Outi Noshilta kyseli josko haluaisin testata uusia wintertime-neuloksia. Ja köh, no eipä tarvinnut suostutella! Tykkään Noshin kankaista todella paljon, ihanan paksuja ja joustavia trikoita. Ja mikä parasta ne ovat kestäviä, sekä värien että materiaalien puolesta. Sain valita kahdesta vaihtoehdosta: pätkä trikoota tai hieman pienemmät pätkät trikoota ja joustofroteeta. Valitsin ruskeaa trikoota petrooleilla raidoilla sekä petroolin joustoforteen. Tuo frotee on kyllä paksuudellaan niin mainiota talveen! Setit ovat olleet valmiina jo tovin, mutta valon puute on hieman häirinnyt kuvien ottoa. Toivottavasti kohta saadaan lunta, jotta kuvien laatukin paranisi.

 

Leikoin molemmat kankaat samointein, niin ihastunut olin. Isommalle pojalle tein paidan OB:n More Grey -kaavalla ja housut High Jumpilla. Setin kokona noin 110/116. Housuihin tein ison kaaritaskun, sillä olen saanut herra 3v:ltä hieman palautetta housuista kun ei ole ollut taskuja. No nyt on ja kyllä mahtuu! Lahkeisiin laitoin pitkät resorit, jotta menisivät mahdollisimman pitkään.

 

 

Pienemmälle tein myös setin. Paidan kanssa saikin taistella, että kokonaisen sain. Mutta tein sen. Muutama riekale jäi jäljelle. Trikoota oli siis noin 75cm. Paita on omalla kaavalla ja housut OB:n City Mouse -kaavalla. Setti on noin kokoa 86. Tässäkin pitkillä resoreilla varmistetaan pitkä käyttöikä.

 

Mitäs sieltä veikan taskusta oikeen löytyy?

Mitäs sieltä veikan taskusta oikein löytyy?

 

Joustofroteeta jäi housujen jälkeen vielä pikku suikale, josta sain vielä leikattua neliönmalliset pipat. Vuoriksi laitoin kierrätettyä valkoista fleeceä. Päälle vielä silittelin Pikku Piltin valkoista samettiarkkia.

 

 

 

Lopuksi vielä hulluttelin kuvilla.

 

Melko retroa, eikö?

 

 

 

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

 

 

 

.Heli

 

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *