Päivä isien <3

Meillä isänpäivä alkoi pullantuoksuisesti. Miehen lemppariherkku on korvapuustit tai kanelisokeripulla yleisestikin. Joten heti aamusta kädet taikinaan ja vaivaamaan.

 

 

Näyttivät ne pullat maistuvan hyvin muillekin. Tänä isänpäivänä miehen vanhemmat ja minun vanhemmat tulivat meille syömään. Oli mukava viettää iltaa porukalla, mikä saikin miettimään, että olisi kiva olla yhdessä joulunakin mutta tilan puute taitaa tehdä siitä mahdottoman ajatuksen.

 

Varsinaiseksi lahjaksi tein miehelleni ja isälleni bokserit. Kävin edellisenä aamuna ”varastamassa” isäni vanhat bokserit kaavoiksi ja tiukillehan se meni mutta valmista tuli ja ajoissa!

 

 

Siniset ovat isälleni ja niihin käytin vanhoista boksereista kuminauhan. Kankaat ovat Noshilta ja keltaisten boksereiden kumppari Hanhelista. Pitäisikin tilata lisää kumpparia, sillä ensimmäinen lisätilaus boksereista on ja saatu. Kerrankin jokin onnistui kerrasta hyvin! Muokkasin boksereita hieman korkeammaksi vyötäröltä ja lahkeita pidemmiksi, muutamalla sentillä ja hyvät tuli.

 

 

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *