Sokerikalloja

Voi, että mikä kangas! Aivan ihanantuntuista ja joustavaa collaria. Todellakin jäi harmittamaan kun en samalla tajunnut tilata itsellekin pinkkiä sokerikalloa. Olisi tullut niin mahtis huppari, tai miettikää mikä Jumppis!!

Noh, tuosta vihreästä kuitenkin tein heti pienemmälle poikaselle haalarin. Talvella onkin kiva pukea bodyn päälle haalaria, ettei vilu iske sisälläkään. Sokerikallo-joustocollege on siis Käpyseltä. Haalari on tehty OB:n Jumpsuit -kaavalla ja kokona noin 80/86. Muokkailin kaavaa taas tapani mukaan (vetskari keskelle, hiippahuppu sekä piiitkät resorit).

 

Haalarissa menikin ensimmäisessä pesussa vetskari aivan mutkalle, joten joudunkin purkuhommiin…

 

Vanhemmalle pojalle tein hupparin. Tarvetta onkin hieman ohuemmille huppareille, kun sisälläkin alkaa olla aika viileä. Huppari on tehty samalla (omalla) kaavalla kuin täällä.

 

 

Hupun vuorina Kvk:n mustavalkoista pallotrikoota ja resorit Marimekon. Koosta tuli aika reilu, toivottavasti kutistuu hieman pesussa, tällä hetkellä varmaanki 116/122. Haalari ainakin kutistui aika reippaastikin.

 

 

 

 

Haalarista tuli mukavan slimmi, pysyy hyvin menossa mukana. Huppariinkin olisin halunnut hiippahupun, mutta ryökäle unohdin leikkuuvaiheessa. Pitäisi aina tehdä omat kaavat kullekin osalle, eikä muokata lennossa. Niin siten ehkä muistaisi mitä on suunnitellut.

 

Hyvää viikonloppua!

 

.Heli

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *