Herrasmiehille salmiakkia!

Pitkään harkitsin tilaavani Käpysen jättisalmaria mutta mitään tarkkaa visiota ei ollut, että mitä siitä sitten tulisi. Viimein sitten sorruin kakkoslaatuiseen alennuksessa olevaan ja kiitos itselleni siitä. Se on nimittäin ihanaa eikä värit levinneet yhtään! Samaan aikaan tiedossa kuitenkin oli, että pian olisi tulossa ihania uusiakin joustocollareita, joten jätinkin pakettini niitä odottelemaan. Ah, ja eikä yhtään turhaan sillä uudet Herrasmiehet, verkko ja timantit ovat kerrassaan huippuja! Tykkään niin tästä collarin laadusta, että!

 

Raaskin tilata uusista vain herrasmiehiä ja verkkoa, molemmissa väreissä tietty, molemmille pojille. Kankaat eivät ehtineet montaakaan päivää marinoitua kun sainkin ajatuksen, mitä niistä tekisin. Ensin idea oli huppari pakkaspäivien lämmikkeeksi, mutta huput ovat pojista hieman epämukavia haalarin alla. Siitä se ajatus sitten lähtikin..

 

Collaripaita kauluksella… Kaava on sama oma raglahupparin kaava kuin edellisissäkin mutta nyt piirsin kietaisuhupun ”lipareet” pidemmiksi ja leikkasin vain hupun alaosan. Asettelin kauluksen lähtemään toiselta sivulta, jotta sain myös ”halkion” nätisti toiselle sivulle. Ryhtiä sain paitaan kanttaamalla kauluksen ja helman. Hihoihin laitoin tavalliset resorit. Kokoa paidalla on n. 110/116.

 

 

Kankaat ovat siis Käpyseltä (joustocollaria) ja kauluksen vuoritrikoo on Kvk:n harmaata pilkkua.

 

 

Pienempi poikanen sai aivan samanlaisen, jaden värisenä. Kokona n. 86/92.

 

 

Kauluksen sisälle hyppäsi Noshin ronsuja marssimaan.

 

 

Tykästyin paitoihin niin kovasti, että jättisalmiakista oli aivan pakko tehdä samanmoiset!

 

 

Yhdistin paitoihin myös Kvk:n mustaa joustocollaria.

 

 

Isompaan laitoin keltaista trikoota kauluksen vuoriksi, en muista mistä olen ostanut. Myöskin toisen hihan korvasin yksivärisellä collarilla raikastuttamaan ilmettä.

 

 

Pienempään laitoin collaria myös kauluksen molemmin puolin. Tykkään!

 

 

 

Pienemmälle tein vielä parit pöksyt, salmarin jämästä ja hamsuista ostetusta harmaasta joustocollarista. Housut on oma muokkaus OB:n Giant Triangle -kaavan housuista. Piirsin kaavat 74 leveydestä ja 80 pituudesta kun näyttivät niin valtavilta vauvan päällä. Vielä hiukan kavensin ja yhdistin sivusaumat. Tuli aikas kivat, kaposet pöksyt.

 

 

 

 

Nyt lapsien kanssa ulos nauttimaan kirpsakkaasta pakkasilmasta ja ihanasta auringosta! <3

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

4 vastausta artikkeliin ”Herrasmiehille salmiakkia!

 1. MinjaM

  Hauska tuo kaulus idea 🙂 pitääkin koittaa markkinoida tuolle keskimmäiselle kun se aina sanoo ettei halua huppua 😛

  Vastaa
  1. HeliHeli Artikkelin kirjoittaja

   Joo, se osottautui todella käteväksi! Ei tarvitse haalarin alle edes kauluria. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *