Rinsessajuhlat

Tänään mennään pienimmän serkkutyttösen ensimmäisiin synttärijuhliin. <3 Lahjapakettiin sujahtaa (taaskin) pehmoista ja itse tehtyä. En malttanut olla ompelematta tyttöjen juttuja, kun itselläni ei tyttöjä ole. Ihanaa!

 

 

Vihdoinkin sain korkattua ihanan Majapuun maatuskatrikoon. Tunikan kaavapohjana on OB:n Lil’ Darling, mutta helma on vapaasti saksittu pidemmäksi ja alaspäin leveneväksi. Setti on n. kokoa 74cm. Housut tehty samalla kaavalla kuin edelliset salmaripökät, tosin vain reilusti pienempänä. Kangas on hamsuista ostettua harmaata joustocollaria.

 

 

 

 

Housuihin aplikoin taskumaisesti ison kukan sivulle. Pienen kukan leikkasin jämäpalasta ja tikkasin vain suoralla ympäri, toivoen, että pesussa hieman reunat rullaantuisivat. Iso kukka on muuten collaria mutta valkoiset osat ovat samettisilitysarkkia, Pikkupiltiltä.

 

 

 

 

 

Toivottavasti lahjan saaja ja ompeleva äiti tykkää! (Aina yhtä jännittävää) Lahjapakettiinhan sujahti myös aiemmin postattu veivitunika.

 

 

 

 

Hyvää ensimmäistä syntymäpäivää!! <3

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *