Savaway!

Mä tahtoo veivaa veivaa..

Osallistuin perjantaina ensimmäistä kertaa Facebookissa Saumanvara-nimisessä ryhmässä joka perjantai järjestettävään haasteeseen. Tällä kertaa haasteena oli ostaa Noshilta ylläripussukka ja ommella sisältö illalla klo 21-23.

Tälläinen oli oma veivaukseni:

 

 

Tunika koossa 68/74. Ylläripussukassa oli siis tuo ihana pinkki/lime lintukangas ”niityllä” (kangas tulee myyntiin helmikuussa), johon yhdistin Noshin omaa raitaa ja ribbiresoria. Kaavana käytin OB:n Lil’ Darlingia reippaasti muokattuna. Hihat ja helmat vapaasti saksittuja. Pisaraan laitoin vielä napin. Tein ensimmäisen pisaran ikinä, en uskaltanut vielä tehdä avattavaa mallia. Toivottavasti tulevan käyttäjän pää maahtuu läpi.

Ensi viikonloppuna onkin sopivasti pienimmän serkkutyttösen 1v. synttärit, joten tämä sujahtaa pakettiin kera muutaman muun. Niistä lisää hiukan myöhemmin.

 

Aurinkoista viikon alkua!

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *