No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle…

… laitetaankos pesä myös pikkulinnuille?

 

Outi Noshilta otti taas (ihanaa) yhteyttä ja kyseli josko haluaisin testailla tulevia uutuuksia. Eihän tälläisiin tilaisuuksiin kukaan voisi sanoa EI. Ensimmäistä kertaa iski oikein valinnan vaikeus, enkä osannut päättää mitä haluaisin, kaikki olivat niin ihania. Eipä kenenkään tarvitse taas arvuutella mistä kankaista (jälleen) poikien kesävaatteet ovat tehty.

Päädyin kuitenkin valaisiin ja hyvä niin koska sain Sawayllärissä ihania lintuja. Turkoosien valaiden kaveriksi otin turkoosi/oranssia raitaa. Näin kankaat heti alusta lähtien poikien tulevina shortisihaalareina. Kankaita oli kuitenkin niin reilusti, että en raaskinutkaan tehdä pienemmälle shortsipukua vaan hän sai kokohaalarin, mikä tarkoittaa sitä, että tätä ihanuutta voikin käyttää jo nyt! Olen nyt hullaantunut haalareihin neppilistoilla, joten nämäkin saivat osansa.

 

 

Isomman haalariin  laitoin oranssit resorit, en muista alkuperää. Hupun vuoritin turkoosilla interlockilla, joka muistaakseni Ikasyriltä. Nepparit listassa turkoosit ja ne ovat Fabriinasta. Haalarin kaava on oma. Muokkasin kaavan hyväksi havaituista peruspaidasta ja -housusta. Kokona 116/122cm. Laitoin reippaasti kasvunvaraa haalareihin, jotta menisivät sitten koko kesän.

 

Pienemmän haalariin laitoin tumman siniset resorit (Majapuulta). Ajattelin ensin laittaa mustat mutta ne näytti jotenkin niin kovalta turkoosia vasten, joten päädyin siniseen. Näyttää sekin kyllä kuvissa ihan mustalta, mutta ei ole niin kova luonnossa. Listaan laitoin oranssit nepit, myöskin Fabriinasta. Tämäkin haalarin kaava on oma ja samalla periaatteella tehty kuin isompikin. Kyllästyin niihin OB:n valmishaalarinkaavoihin kun aina sai olla muokkaamassa. Näin sain riittävän kaposet ja tarpeeksi tilaa selälle. Koko tässä haalarissa on n. 92/98cm.

 

 

Kummassakin haalarissa on toinen puoli takakappaleesta raitaa. Näin olin alunperinkin aatellut mutta myös kankaan riittävyyden kannalta.

 

Haalarit hiippahupuilla, tietysti, molemmat vuoritettu samalla turkoosilla interlockilla. Näistä tuli kyllä niin kivat. Voih, kunpa olisi jo kesä!

 

 

 

Tälläistä se poikien kuvaaminen oikeasti on! Heh

 

 

Kankaiden rippeistä syntyi vielä isommalle bokserit. Kaava on oma yhdistelmä OB:n Small Johnista ja Hugosta. Koko n. 104/110.

 

 

 

 

P.s Taustalla vilahtaa mun uusi ihana mustavalkoinen itse virkattu matto! <3

.Heli

 

 

 

 

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *