Sammakko vai kilpikonna?

Oli aivan pakko kokeilla tätä mahtavaa housuideaa kun se eteeni täällä internetin ihmeellisessä maailmassa tuli. Alkuperäinen idea siis täältä.

 

Housuissa jujuna siis tuo ”kengurutasku”, joka on ihan vain päälle tikattu. Housut on Ainolan joustofroteeta ja muu Noshin ribbiä. Kaavapohjana käytin OB:n Relaxed Fit -kaavaa. Laitoin lisää pituutta lahkeisiin, levensin lahkeita sisäsaumoista ja muutin etukappaleen saumattomaksi. Taidan tehdä lisääkin tällä kavaalla, tosin saatan kyllä ottaa hieman leveyttä yläosasta pois. Koko noin 110/116cm.

 

Pitihän housuille kaverikin saada ja siinä kestikin tovi miettiä millasta paitaa oikein tekisi. Mikään kangas ei mätsännyt väreiltään huosuihin ja toivo meinasikin loppua kunnes välähti. Voisin applikoida noista kahdesta kankaasta jotain paidan helmaan.

 

 

 

Katseltiin yhdessä pojan kanssa kuvia ja hän valitsi sitten sammakon. Tämä on ensimmäinen ”oikea” applikaationi (jos tähtiä yms. ei lasketa) ja se onnistuikin aika hyvin. Paita on jotain vanhaa raitatrikoota, miehen tädin kätköistä. Paidan resorit Ainolasta. Paita on tehty OB:n More Grey -kaavalla ja kokona 110/116cm.

 

page

 

 

Tehtyäni ”sammakon” huomasin sen näyttävän ihan kilpikonnalta ja mieleeni tuli ennemminkin se lasten ohjelmien Franklin kilpikonna kuin sammakko mutta poika rakastui ensi silmäyksellä ja se on pääasia. <3

 

 

 

Tälläisiä settejä ja applikaatioita voisi tehdä muutamankin. Se oli aika koukuttavaa puuhaa. Ensin ajattelin, että ei ei tämä ei ole minua varten mutta kun työ edistyi ja siitä tuli noinkin kiva niin mikä jottei! Parasta on lasten antama vilpitön palaute! <3

Mukavaa viikon alkua kaikille!

 

 

.Heli

 

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

2 vastausta artikkeliin ”Sammakko vai kilpikonna?

  1. -Satu-

    Kyllä sun poikien kelpaa, kun äiti osaa tehdä itse ihania vaatteita. Ei onnistu minulta. Siks tänään tytöt saivatkin katsella Hennesin kuvastosta, mitä tahtoisivat heille tilattavan 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *