Haalareita

Viime marraskuussa tehtiin miehen siskon kanssa sellanen ex tempore -reissu Tampereelle, käsityömessuille. Kaikenlaista tilpehööriähän siellä oli tarjolla, melkeen alkoi jopa ahdistaa tavaran paljous. Mutta kyllä sieltä loppujen lopuksi jotain mukaankin tarttui. Mm. muutama Murun ja Vanja Sean neulos, silitysarkkeja ja matonkudetta.

 

Vanja Sean ihanasta savunsinisestä Sade-neuloksesta tein isommalle poikaselle hupullisen haalarin.

 

Kaava on oma ja koko noin 116/122. Hupun vuorina jotain vanhaa harmaavalko raidallista trikoota. Mustien resorien alkuperää en muista.

 

Haalari on niin suloinen ja kangas aivan ihana. <3 Tein haalarista tarkoituksella niiin reilun kun vain uskalsin, jotta menisi mahd. pitkään.

 

Murulta ostin kahta kissaneulosta, turkoosia pikkukissaa ja mustavaaleanpunaista kisua. Turkoosista tein sitten pienemmälle poikaselle haaalarin.

 

Kaava oma (sama kuin täällä) ja koko noin 92/98.  Pieneksi mausteeksi laitoin tuollaset vihreät resorit, Marimekolta peräisin. Nepparit Kangastukusta.

 

Matonkuteista sain aikaan tälläisen maton. Ohje on Virkkuri -kirjasta, Hexagon -matto. Kokoa matolla on ihan mukavasti n. 180cm kulmasta kulmaan. Hyvin sopii olkkarin matoksi.

 

 

Mukavia viikon alkuja!

 

Heli.

 

 

 

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *