Raitaa ja maansiirtoauto (Edit.)

Tilasin Noshilta ihania uusia raitoja ja pakko oli samantien saksia paidoiksi. Oikeastaan tämän värin idea lähti housuista ja pitihän niille sitten kaveriksi saada paita.

 

 

Paita on tehty OB:n More Grey -kaavalla ja on kokoa 116/122. Kantitkin ovat Noshin uutta raitaresoria. Paita näytti jotenkin niin orvolta, joten kysyin pojalta haluaako jonkun kuvan helmaan. Yhdessä sitten selattiin googlea ja vastaan tuli tuo maansiirtoauto. Poika oli samointein, että tuo!! Pakkohan se oli sitten yrittää toteuttaa kun kerran luvattu oli. Kuva on leikelty Pikku Piltin silityskalvoista, oli hieman haastavaa pelkillä saksilla kun en omista askarteluveistä. Mutta mielestäni kuva onnistui erittäin hyvin.

 

 

 

Sitten ne housut, kaaritaskuhaaremit. Housut on itsevärjättyä vanhaa joustocollaria, taskut ja resorit Noshia. Kaavapohjana käytin OB:n Relaxed Fitiä, kavensin aika reilusti yläosaa ja levensin lahkeita sisäsaumasta. Koko on noin 116. Mietin vain, että kuinka kapeat lahkeet tuossa kaavassa oikeasti on kun ei noistakaan tullut tuon leveemmät vaikka laitoin varmaan 4cm lisää lahkeen ympärykseen.

 

 

Jotain silti puuttui ja napit alkoikin huutelemaan hyllyltä. Laitoin ne sitten tuohon sepalukseen. Taskun reunaan pääsi siilimerkki.

 

Edit.

Vihreästä raidasta tein ihan peruspaidan ilman mitään kuvia. Samoilla kaavoilla ja samalla koolla kuin edellinenkin.

 

 

.Heli

 

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *