Taimi <3

Tilasin Verson puodilta muistaakseni joulukalenteritarjouksessa ollutta vihreää Taimi -joustofroteeta. Se on kyllä aivan ihanan väristä.

Sitten eräs lauantaiaamu sain inspiraation ruveta leikkaamaan kangasta ja olinkin ihan täpinöissä, että sain kaikki osat palasta ja vielä ilman mitään kämmejä. Kunnes huomasin, että olin leikannut osat väärään nukansuuntaan eli myös kukkaset ovat nurin kurin. Mutta ONNEKSI kuvasta ei juurikaan huomaa ja lopputulos on yhtä ihana! <3

Tuloksena siis hupparimekko:

 

 

Huppari on tehty sillä tutulla jtkk:n raglan -kaavalla. Tällä kertaa vain pidensin ja levensin reilusti helmaa kohden. Laitoin vielä resorin helmaan pussittamaan. Huppu on mallia kietasu ja korkealla etuosalla, jotta tulee hieman kaulustakin. Kaava oma.

 

 

 

Taskun ja hupun vuori on Kvk:n turkoosia pilvitrikoota. Resorit hihoissa on mallia piiiiiitkät ja muistaakseni Marimekkoa. Helmaan ompelin vielä kaksi ompun vihreää nappia.

 

 

 

 

 

 

Hupusta tein jättisuuren, koska pienet huput niskassa ahdistaa minua. Tästä tuli juurikin sopiva makuuni.

 

 

.Heli

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *