Karnaluks

Ompelijan paratiisi, Karnaluks Tallinnassa. Ah, mikä paikka. Siis niin älyttömän paljon kaikkea ompelutarvikkeita, että meinasi järki lähteä.

 

Tavaraa oli  aivan laidasta laitaan ja ihan älyttömiä määriä. Pelkkiä vetoketjujakin oli ainakin viisi hyllyä. Onneksi tein ostoslistan etukäteen kotona, että edes jotain osaisi osataa. Ja kröhöm, kyllähän sieltä jotain tarttuikin mukaan.

 

 

Ensin kauhea läjä vetskareita. Oikeastaan kaikki on avomallia.

 

 

Sitten paaaljon erivärisiä neppareita, öljyä, puolia, nappeja, neuloja, pesukoneväri, kuminauhoja ja muutama silitettävä Angry Birds -kuva.

 

 

Sitten kasa lankoja. Kolmet saumurin langat ja ”muutama” omelulanka.

 

Eiköhän näillä pärjää hetken, hihi. Tosin miekkonen sanoi kyllä tossa, että ilmottele kun taas tarvitsee lisää niin mennään hakemaan. Ohhoh, ehkä en viipynyt tarpeeksi kauan. 🙂

 

Lämmintä loppuviikkoa kaikille!

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *