Keväthuppari

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Noshin kanssa!

 

 

Sain taas ihanan mahdollisuuden kokeilla Noshin uutuuskankaita, tällä kertaa joustocollaria, jee! Rakastan joustocollareita, tällä hetkellä tosin on ollut vaikea saada hyvin joustavaa collaria yksivärisenä. MUTTA! Tämä on aivan ihanaa laatua, sopivan paksua ja jämäkkää ja mikä ihaninta, venyvää! Venyy siis myös hyvin leveyssuuntaan. Muissa mitä olen kokeillut venyvyys on ollut lähinnä pituussuunnassa.

 

Valitsin väriksi tumman harmaan, Grafiitti nimeltään. Taittaa ehkä jopa hieman lilaan. Siitä se ajatus sitten lähtikin. Koko kevään on mielessä pyörinyt vuoritettu huppari. Nyt se oli sitten tehtävä.

 

Vuoriksi valitsin Noshin uutuuden myöskin, vaaleanpunaisen Anemone-trikoon. Yleensä en niin kukkaprinteistä välitä, mutta tämä on kyllä ihana. Sopii sävyltään täydellisesti tuohon joustocollarin väriin. Kanttasin hupun ja vetoketjun reunat vaaleanpunaisella resorilla, mikä myöskin Noshia. Ja taskunkin tein. Näin pienten lasten äitinä taskut/tasku on kyllä tullut niin pakolliseksi, aina jollakin vuotaa nenä yms.

 

 

 

Kaulukseen tein tuollaisen ”soljen”/lenkin ja ison napin, edes jokin pieni ”erikoisuus”. Vetoketjukin on vaaleanpunainen mutta auringonpaisteessa näyttää valkoiselta. Ketju on Kestovaippakaupasta. Helmaan ja hihoihin laitoin harmaat resorit, rajansa pinkilläkin. No ei vais, ajattelin, että hieman harmoonisempi kokonaisuus näin.

Olipa muuten mukava kuvata kun aurinko paistoi suoraan silmiin.

 

 

 

 

Koko komeuden siis vuoritin trikoolla, huppua ja hihoja myöten. Huppu on mallia iiiiiso, tykkään, että huppu on reilu ja ”roikkuu” nätisti niskassa. Hupparin kaavana käytin omaa muokkausta jtkk:n raglapaidasta.

 

Huppu on kyllä ihan pyöreä, mutta sen verran iso, että menee hassusti kuvassa kurttuun. tykkään! Minua on aina ahdistanu kaupan huppareissa kovin pienet huput.

 

 

 

 

Tällaista tällä kertaa! Huomenna olisi lähtö Tallinnaan, Karnaluksiin! Jee! Ostoslistakin tehtynä, tosin en kyllä tiedä onko siitä mitään apua. Hehe.

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *