Miehet jopoissa <3

Olin kärppänä paikalla kun Majapuulle saapui mustavalkoisia neuloksia! Kasan niitä napsuttelinkin, mutta voiton niistä vei ehdottomasti jopot. <3 Tämä neulos ei kaappiin edes kerinnyt, vaan suoraan pesuun ja työn alle.

 

Komeat Angry Birds -sukat, ne pitäisi olla joka päivä jalassa. Onneksi niitä on monessa eri värissä.

Tilatessa jopoa mietin kelle siitä haluaisin tehdä ja mitä. Miehelle siitä oli saatava paita, mutta pojillekin se sopisi kivasti. Noh, kaksi metriä sitä loppujen lopuksi kotiutui ja kaikille riitti juuri ja juuri.

Miehelle aloin suunnitella paitaa kauluksella. Jotain siistimpää työpaitaa, mutta kuitenkin rentoa. Tälläinen siitä sitten tuli:

 

 

Sovituskuvissa rakas veljeni. <3 Paita oikeastaan istuu hiukan paremmin veljelleni, joka on yläosasta isompi kuin tuo miekkonen. Oikein kivan näköinen ja suunnitelmien mukainen tuli. Tosin miehen mielestä ”oudon tuntuinen”, joka varmaan johtuu uudesta tuttavuudesta neulokseen.

 

 

Mikäli kaulus alkaa ahdistaa saa sen kätevästi myös auki.

 

 

Pitihän sitä vähän pelleilläkin. Hihi

 

Vanhemmalle poikaselle tein myös paidan kauluksella, omien kaavojen ja muokkauksien mukaan. kokona n. 116/122cm. Nuoremmalle tein haalarin. Molempiin toiset hihat yksiväristä mustaa neulosta ja toiset tähteä. Kaikki neulokset Majapuulta. Pienemmän haalari myös omalla kaavalla ja koko n. 98cm.

 

 

Paidassa käytetty Majapuun muvaraitaresoria ja haalarissa Noshin hieman leveämpää raitaresoria. Kummastakin tuli oikein mieluisia.

 

 

 

Haalarissa vihreät nepparit Fabriinasta ja paidassa yksi iso vihreä nappi Tiimarista. Kauluksen sisään laitoin mustaa collaria vuoriksi niin se pysyy jämäkämmin pystyssä.

 

 

 

Mummin ja vaarin koirakin oli hoidossa ja tietysti pojat halusivat Riki -koirankin mukaan kuvauksiin.

 

 

Harmaata ja sateista viikon alkua, toivottavasti loppuviikosta ilmat paranee! Pssst. Tikkitaivas on pian rekisteröity tuotemerkki, hyväksyntää odotellessa.. Mitähän kivaa sitten sen kunniaksi keksisi?

.Heli

 

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *