Mukavia unia

Pojilla alkoi olla taas pula yöpuvuista, joten intouduinkin tekemään tällä kertaa unihaalareita.

 

Ensimmäisenä isommalle poikaselle Viljamin Puodin puudeli -kankaasta ihanan pehmyt yöppäri. Laitoin mausteeksi sahramin väriset resorit, Noshilta. Kaava on oma haalarinkaava, yhdistin kappaleet sivusaumattomaksi, eli ainoa sauma on takana. Koko noin 110/116.

 

Pienemmälle tein kaksi haalaria samalla, omalla kaavalla. Toinen Paapiin sieniä, kokona n. 86 ja toinen Kvk:n helikopteritrikoota, koko n. 92/98.

 

 

 

Sienihaalariin laitoin turkoosivalkoiset resorit, Pehemiältä. Helikoptereita ei ollut ihan riittävää palasta, joten laitoin yksiväristä turkoosia trikoota hihoin, Kvk:lta. Resoreina saman sävyistä turkoosia.

 

Hyvää viikon alkua! Luulin, että lumet olisi jo tältä talvelta nähty, mutta vieläkin sitä näköjään puskee..

 

-Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *