Pienen juhlat

Lauantaina juhlittiin pienemmän poikasen 2v. synttäreitä. Ensimmäistä kertaa pieni sai jopa maistaa synttärikakkua. Hän on siis maitoallergikko (ja vähän kaikkea muutakin) ja tällä kertaa kokeilin tehdä kokonaan maidottoman kakun, pojan lempparihahmolla (Late Lammas). Kakku oli oikein onnistunut ja hyvänmakuinen.

 

Late sai sarvet päähän kynttilöistä, jotka sammuivatkin hienosti kertapuhalluksella.

 

Juhlat sujuivat mainiosti, monta tuntia herkutellen, vaikka monet eivät päässeetkään paikalle. Pientä ei onneksi haitannut.  Juhlapaidan tein Paapiin marjanalleista, tuli oikein söpönen.

 

 

 

Äiti oli tehnyt aivan täydellistä kalakakkua, namskis. Ohje siihen löytyy täältä. Näillä herkuteltiinkin koko viikonloppu.

 

 

Pojat saivat yhteiseksi tällaisen puisen parkkitalon, sillä onkin leikitty joka päivä vähän väliä.

 

Samalla juhlittiin mummien kanssa myös äitienpäivää, joten sunnuntai jäi kokonaan vapaapäiväksi, ihanaa. Tehtiin koko päivä pihahommia, siitä sitten lisää tuonnempana.

 

Nyt sataa, joten onkin hyvä tekosyy keskittyä ompeluun, hihi. Hyvää alkuviikkoa kaikille!

 

.Heli

 

 

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen, kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *