Raitaa ja vihreää

 

 

Kevään ehdoton värisuosikki on ollut kyllä vihreä! Ja aivan täydellisen vihreää on Ikasyrin vinoraitacollari, joka on muutenkin ihanaa joustavuudeltaan. Siitä tein housut ja lippiksen jo aiemmin ja nyt niihin sopivan hupparin.

 

 

Mustavalkoinen neulos on Majapuulta ja vihreä raitatrikoo hupun ja taskun vuorina on Pehemialta. Vetoketju Royal-tuotteelta ja nappi Tiimarista. Kaava hupparissa oma, tai lätkäsin paidan kaavan kankaalle ja saksin vapaasti. Eihän kaikki ihan putkeen mennyt mutta lopputulos juurikin sellainen kuin halusin. Vetoketju on siis vinossa ja hupussa hieman kaulusta. Inspiraatio huppariin tuli ihanista Gugguun huppareista. Koko hupparissa on varmaankin jo 122cm.

 

 

 

Huppu on siis vuoritettu ja sauma hupun sisällä. Kaulukseen laitoin tuollaisen lenkin trikoosta ja ison napin. Taskun sisällä samaa trikoota.

 

 

 

 

 

 

Ihanaa auringonpaistetta kaikille! Ja eikun kesävaatetta ompelemaan!

 

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *