Ihanat Riivalit

Käpynen lähti teettämään Jenni Mäensivun iiihanan kuosin Riivalit. Kuosi tuli ihanan sahramin värisenä trikoona. Yksi raportti on noin 62cm ja todella nerokkaasti tehty, noh kuva kertokoon.

 

                                                   (kuva lainatty käpysen sivuilta)

Yhdessä raportissa siis kolmea erilaista kohtaa. Toisessa reunassa Iso n. 30cm örkkipari, keskellä tähtiä ja toisessa reunassa pienempiä örkkipareja. Ostin yhden raportin ja tälläiset siitä sain:

 

 

Isommalle poikaselle teeppari ja pienemmälle shortsit/polvihousut. Paita on tehty OB:n More Grey -kaavalla, koko n. 116/122. Shortsit on tehty OB:n Easy Piece -kaavalla koko n. 92. Tuo kaava oli viime kesän lemppari kaava ja samalla taidan jatkaa tänäkin kesänä, ainakin pienemmälle. Housujen resorit ovat myös Käpyseltä. Napit omista kätköistä.

 

 

 

 

Tähtäsin tuon isoimman örkkiparin paidan etukappaleelle ja taakse pelkkiä tähtiä. Toiseen hihaan laitoin yhden pienen örkkiparin ja toiseen hihaan tähtiä. Poika 3,5v. tykäistyi kuosiin kovasti!

 

Nyt sitten lisää tälläisiä ryhmittelyjä kuoseille, ihan pikku vinkkinä vaan. Hihi

 

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *