Ihania uutukaisia! ♡

Oih ja voih! <3 Nosh julkisti juuri uuden Pre-Autumn -mallistonsa ja apua mitä herkkuja! Tästä pääset katselemaan. Pääsinkin jo muutaman herkun ompelemaan, kiitos vain!

 

 

 

Aivan ihania kaikki kuosit! <3 Vielä pitäisi päättää mitä itselleni tilaisin, niin paljon ihania vaihtoehtoja. Tekisi niin mieli maximekkoa, oioi.

 

Minttu Niityllä -kangas ja graniitti vinoraita päätyi kuitenkin poikien kesäseteiksi. Paidat lintusista ja shortsit raidasta.

 

 

Isomman paita OB:n More Grey -kaavalla (pätkäisin vain hihat), koko 116. Pienemmän paita OB:n Brave Fireman -kaavalla, koko n. 86/92. Tahdoin kuitenkin jotain jujua paitoihinkin, joten toiset hihat ovat raitaa. Näistä tuli niin herkut. Sain sittenkin pojille lintusia kun aikaisemmat väritykset eivät niin napanneet.

 

 

 

Shortsit tein OB:n Easy Piece -kaavalla, lisäsin vain tuollaiset valetaskut. Pienemmät pöksyistä tuli oikeat migreenipöksyt, heh. Raidat vain vilisi silmissä kun leikkelin ja ompelin. Valmiina ei onneksi ole niin pahat. Isommat ovat kokoa 116 ja pienemmät n. 92. Raitaresori on myös Noshia, musta Hannan Kankaalta.

 

 

 

 

 

 

Ah, oon niin rakastunut näihin, että. <3 Tulisipa pian taas lämpimät kelit, jotta päästäisiin käyttämään!

 

Kankaiden lopuista suikaleista sain vielä lippapiposen tehtyä, koko M. Tällä myös osallistuin Noshin kilpailuun.

 

 

 

.Heli

2 vastausta artikkeliin ”Ihania uutukaisia! ♡

 1. Maija

  Hei, ihania vaatteita olet ommellut! Olisko mahdollista pientä korvausta vastaan saada sulta kaavat nuihin housuihin ja lippapipoon? 🙂 terkuin Maija

  Vastaa
  1. HeliHeli Artikkelin kirjoittaja

   Hei,
   kiitos kommentista!
   Valitettavasti en varmaankaan saa ”myydä” nuita ostettuja kaavoja. Mutta voin piirtää sinulle omasta kaavastani pöksyt. Lähetä minulle sähköpostia heli@tikkitaivas.fi

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *