Perusvaatetta alkukesältä

Nämä jo alku kesästä valmistuneita. Nyt ollaan lasten kanssa vain nautittu ihanista kesäpäivistä. Mieskin aloitti loman ja ollaan käyty puistoissa ja päiväreissuilla mm. Suomenlinnassa.

 

Piitkän harkinnan jälkeen raaskin tilata Ikasyrin ihanaa vinoraitacollaria, vihreänä tietysti. Siitä oli heti suunnitelmissa vanhemmalle poikaselle housut. Muokkailin hieman OB:n Relaxed Fit kaavaa ja tein etukappaleen yhtenäisenä ja lisäsin kaaritaskun.

 

Housuista tuli ihan lempparit sekä äidin että pojan mielestä.  Koko näissä on varmaankin pituudesta ainakin 122, että menevät mahdollisimman pitkään. Vyötärö on tehty koolla 110 hieman kaventaen, mutta silti se on hieman väljä. pysyy kuitenkin hyvin päällä kumpparin ansiosta.

Pitihän housuille sitten muutamat kaveritkin tehdä.

 

Selian pärinätrikoosta pitkähihainen paita, OB:n More Grey -kaavalla. Koko 116.

 

 

 

Sitten muutama teeppari. Ensimmäinen Pehemiän vihreästä raitajerseystä ja toinen Noshin viime kesän vihreistä norsuista. Hihaan laitoin myös Noshin vihreää raitaa vinottain. Kanttasin pääntien ja hihansuut tumman sinisellä tuomaan hieman kontrastia. T-paidat on tehty milläs muullakaan kaavalla kuin More Greyllä. Se vaan sopii niin hyvin tolle hoikkeliinille kun on tarpeeksi kaponen. Piirsin juuri kaavan uudestaan koossa 116, vielä tarvitsee sivusaumasta jättää varat pois mutta muuten oikein passeli. Meidän pieni (113cm) 3,5v.

 

 

Paljon muutakin on valmistunut mutta koneella istuminen on ollut viime aikoina hieman toisarvoista, hehe.

 

 

. Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *