Noshin syksy ♡

 

Sain taas kunnian tehdä etukäteen Noshin uusista syksyn kankaista. Isompi poikanen tarvitseeki lisää vaatetusta, ainainen kasvuspurtti näköjään. Päätinkin jo aloittaa syysvaatteiden teon.

Isommalle huppari ja housut. Ja jottei olisi aivan peruskauraa, niin jotain pieniä yksityiskohtia oli kiva lisäillä. Huppari on peruspaitakaavasta kuositeltu. Lisätty huppua, kengurutaskua ja nappeja.

 

 

Huppari on kokoa 122. Hieman reilu mutta jos kasvu tuota tahtia jatkuu, niin syksyllä ja pesun jälkeen aivan passeli. Hupun vuoritin myös raitatrikoolla.

 

 

 

Housut kuosittelin myös aivan itse. Halusin hieman haaremia, muttei kuitenkaan polvissa roikkuvia haaroja, sillä poika on kova pyöräilemään (housun haarat tarrautuu satulaan kyytiin ja pois mentäessä).

 

 

 

Housujen koko on varmaankin aikalailla sama 122. Meneepähän pitkään. Halusin tehdä eteen tuollaisen nappilistan ja aika hauska siitä tulikin. Tosin ilman nappeja näyttivät aivan kalsareilta, mutta ei onneksi enää nappien laiton jälkeen. Sivuun tein myös taskun, uusimman OB:n leggarikaavasta ispiroituneena.

 

 

 

 

 

 

 

Lopuista kankaiden rippeistä sain vielä pienemmälle kesäsetin koossa 98.

 

 

Pussishortsit ja hihaton paita. Näistä tuli niin söpöt ja erittäin mieluisat. Sekä äidille että käyttäjälle.

 

 

 

 

 

 

 

.Heli

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *