Heppahaalari <3

Oih ja voih. <3

 

Verson puodin aivan ihana heppacollari pääsi pienemmän poikasen haalariksi. Rakastuin niin tähän kankaaseen siitä tehdessä. Ja mikä lopputulos, rakkautta. <3

 

 

Haalari on tehty omilla kaavoilla ja on kokoa 92/98. Resorin väriksi valitsin ihanan mintun, joka sopii mielestäni niiin hyvin mustavalkoisiin kankaisiin. Hupun vuori on jotain ek:n raitatrikoota. Vetskari löytyi jemmoista, pähee koristeellinen vedin. Heh.

 

 

 

Mitä tästä nyt enempää voisi sanoa, ihan sanattomaksi vetää. En tiedä olenko koskaan vielä mieltynyt johonkin tehtyyn vaatteeseen näin. Poikasellekin kelpasi. Tosin herra kaksi vee ei juuri hanttiin vielä pistä mutta hepat olivat pop!

 

 

 

 

<3 Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *