Huppareita

Nämä hupparit ovat jo jokin aika sitten valmistuneita, mutta nyt niitä sitten taas tarvitsee kun ilmat ovat kovasti viilenneet. Nyt voi siis jo varmaksi sanoa, että kesä on ohitse. Itse olen kovasti kesäihminen, rakastan valoa ja lämpöä. <3

 

 

 

Vanhemmalle poikaselle Verson puodin jemmacollarista huppari nappilistalla. Jostain syystä keksin yhdistää tuohon kankaaseen sinistä, sopii niin hyvin. Huppari on kuositeltu OB:n More Grey paidan kaavasta. Koko n. 116/122. Poika on taas kasvanut hurjasti, kesän aikana VIISI senttiä. Ostinkin syksyksi ulkovaatteet kokoa 122/128, hui!

 

 

 

 

Pienemmälle tein jostain collarin jämästä Angry Birds -hupparin. Edessä Karnaluksilta ostettu silityskuva ja taakse applikoin ison Angry Birdsin. Tämäkin huppari on kuositeltu paidan kaavasta ja on kokona 92cm. Tästä tuli pojan ihan lemppari, mikä tietysti lämmittää äidin sydäntä. <3

 

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *