kesävaatteita

Blogi on ollut kovin hiljainen kesän ajan. Nyt on kuitenkin arki alkanut meidänkin perheessä. Kovasti olen kuitenkin ommellut kaiken näköistä ja yritänkin nyt hieman jälkijunassa niitä tänne päivitellä. Keväällä jo hyvissä ajoin aloittelin tekemään pojille kesävaatetusta.

 

 

Ensimmäisenä Majapuun busseista molemmille t-paidat. Sininen isommalle, kokona n. 116/122. Kaavana käytin OB:n More Grey paitaa, pätkäisin vain hihat. Pienemmälle ruskeaa, kaava taisi olla OB:n Fireman, tosin 80 leveydellä ja 86 pituudella. Se vastasi Lil’l Darlingia 86/92, jolla normisti teen pitkähihaiset.

 

 

 

Pienemmälle lisää teepparia, Sari Ahokaisen aivan ihanaa Pony Bloomia ja Ikasyrin kaveruksia. Kaveruksetpaita on tehty Lil’l Darling -kaavalla, näin tasonakin huomaa tuon erilaisen muodon. Käytössäkin paljon slimmimpi.

 

 

 

Kummallekin pojalle valmistui myös tälläinen ihanuus setti. Teeppari on tehty Verson puodin ihanasta jemmasta ja shortsit oma kokeilu Noshin turkoosista joustofroteesta. Tuli aikas herkku!

 

Tälläistä tällä kertaa. Hyvää viikon alkua kaikille!

 

-Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *