Rinsessajuhlat

Naapurin tyttö täytti kesällä kaksi vuotta ja hiukan lähti mopo käsistä kun synttärilahjaa aloin ompelemaan. Kaikki tehty koossa 86/92.

 

 

Ihanasta Soul Bird -trikoosta mekko ja Kvk:n harmaasta raidasta legginsit. Mekko on tehty OB:n Owl Princess -kaavalla ja legsut Ruusunpunalla.

 

 

 

 

 

Noshin lime/pinkistä lintutrikoosta ja raidan jämistä sain kuin sainkin vielä teepparin ja lippapipon. Teeppari on tehty OB:n Lil´Darling -kaavalla. Pipa Noshin omalla kaavalla.

 

 

 

 

 

Kukkatoppi Noshin anemone trikoon jämistä. Toppi on vain raglapaidan etu- ja takakappale, josta taitoin päätien nauhakujaksi ja pujotin satiininauhaa. Helmaan laitoin samaa trikoota ”resoriksi”. Shortsit on tehty OB:n Easy Piece -kaavalla. Trikoo on Viljamin puodista.

 

 

 

Sitten synttärisankarin äidin toivoma leveä helmainen mekko. Tein niin leveän helman kun pienestä palasesta tuota trikoota sain. Hihat on mukailtu OB:n kesänumeron tunikasta, mutta muuten on vapaasti saksittu. Eteen tein valenappilistan pienillä napeilla ja pitseillä. Oikein söpönen mekko tuli.

 

Olipa kivaa vaihtelua ommella välillä tyttöjenkin vaatteita!

 

 

-Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *