Kuulumisia!

Hellou, täällä ollaan. Blogi on ollut tovin hiljainen. Joulukuussa oli kiirettä lahjaompelusten kanssa ja siitä kun stressi ja joulu hälveni iski kauhea parin viikon mittainen flunssa. Noh, nyt alkaa olla sitten jo parempi ja jos saisi ladottua ennen jouluakin valmistuneet työt tänne nähtäville. Mutta aloitetaan silti joulusta.

 

Lahjoja jaksoin ommella aika kiitettävän määrän, enkä siksi ala niitä juuri erittelemään mutta muutamia voin nostella. Tänä vuonna ei kukaan saanut pelkästään ostettua lahjaa, mistä olen oikein ylpeä!

 

 

Suurin osa sai pipaa ja tumppua, ne valmistuu näppärästi eikä tarvitse huimia määriä kangasta.

 

 

Vanhimman pojan kummisetä sai perus mustan pipan fleecevuorilla ja tähtineuloksesta tumput. Kämmenosan tein mustaksi, mikä olikin aika hauska yksityiskohta.

 

 

 

Nämä on ehkä söpöimmät tumput ikinä! <3

 

 

Veljen pieni chihu sai pienen pienet töppöset fleecestä.

 

 

Sain kuin sainkin vielä kaikkien lahjojen päälle tehtyä pojille ja itselle uudet asut aatoksi.

 

 

Itselleni Noshin ihanasta dropsista ja pitsistä tuli väljähkö mekko. Mekko on kuositeltu ihan tavan paitakaavasta. Eteen tein sydämen mallisen leikkauksen ja taakse suoran. Helma levenee hieman alaspäin ja on edestä lyhyempi kuin takaa. Tuli ihan täysin vision mukainen ja olen todella tyytyväinen!

 

 

Pieni halusi äidin kanssa samaan kuvaan. Hihi

 

Pojille tein Verson puodin punaisesta Jemmasta hupparit, napit tosin vaihtuivat punaisista valoisiin ja Käpysen verkosta housut.

 

 

 

Vietettiin joulu mummilassa, joten koiruuskin pääsi mukaan kuvaan. <3

 

 

.Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *