Kevätuutuuksia Noshilta!

Sain ihanasti maistella ja fiilistellä hieman etukäteen näitä Nosh Organicsin kevät/kesä uutuuksia ja aikas ihania ja raikkaita ovat! Löydät ne täältä!

Ja niitä on aivan mielettömästi! Minä ehdottomasti rakastan näitä Noshin kevät -mallistoja!

 

 

 

Mielessä on muhinut jo pitkään housut, johon tulisi tuollainen isompi haarapala. Sopivasti myös uusimmassa Ottobre -lehdessä oli samainen ajatus ja sen avulla sain helposti muokattua sopivaan housukaavaan sellaisen. Kaavapohjana siis OB:n Mock Denim, ilman taskuja.

 

 

 

Housut on Noshin harmaata farkku jerseytä. Todella hauska materiaali ja kivasti epätasainen pinta. Sopi niin täydellisesti tähän ajatukseen. Käytin haarapalaan ja nappilistaan sekä resoreihin kangasta nurinperin. Näistä tuli kyllä niin kivat sekä äidin että käyttäjän mielestä! Nyt on myös tullut ihania uusia värejä kevääksi ja kesäksi, ei tarvitse kahdesti miettiä mistä kankaasta pojille tehdään shortisit kesäksi!

 

 

 

 

 

Hieman hassultahan ne näyttää ilman käyttäjää mutta istuu tosi nätisti päällä. Tosin ovat vielä aika isot. koko on varmaankin aika lailla 128cm, jotta käy mahd. pitkään.

 

 

 

 

Paidan tein uudesta BMX -trikoosta, johon yhdistin harmaa/turkoosi raitaa. Kaava on OB:n Railway Stripes kokona 116. Mutta pidennetty kokoon 122/128. Jotain kivaa pientä olen nyt viime aikoina yrittänyt keksiä peruspaitoihin ja tähän paitaan tein olkapaikat sekä taakse palan raitatrikoosta. Kivasti piristyy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun kankaita oli ihanan reilusti niin tein vielä hihattoman paidan täydentämään setin. Paitaa voi nyt käyttää aluspaitana ja kesällä sellaisenaan. Koko siinäkin 122/128.

 

 

 

Leikkasin vielä mustasta silityskalvosta ”vanhan”auton rinnuksiin. Pieni mutruhuuli tykkäsi kovin!

 

 

 

 

 

 

 

 

Loppuun vielä ihana kuva kun toinen halusi poseerata!  <3

 

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!

 

.Heli

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *