Peruspaitaa twistillä

Pienempi poikanen on ottanut pienen kasvuspurtin tässä kevään aikana ja suurin osa paidoista onkin jäänyt pieneksi. Mikä onkaan parempi motivaation lähde kun tarve. Eli peruspaitaa urakalla. En tosin halunnut tehdä kaikista pelkkää pertsaa, joten yritin keksiä pieniä piristyksiä.

 

Ensimmäisenä paita ihanasta Paapiin louhikkokankaasta. Ostin pienen pätkän messuilta ja olen ihan myyty tuohon sävyyn. Minttu/valkoinen on niiin <3. Piristykseksi silitin rillit etukappaleelle. Rillit leikkasin Pikku piltin silityskalvosta. Paidan kaavana käytin OB:n On The Roadia, koossa 98/104.

 

 

 

Tämäkin ihana Marjanalle tarttui messuilta. Tähän en raaskinut laittaa mitään kuvia, kuosi on itsessään niin herkkä ja hellyyttävä. Kaava ja koko sama kuin edellisessä.

 

 

 

 

Tähän paitaan leikkasin ja silitin kalvoista pilven ja muutaman sadepisaran. Tuli niin söpö! Raita kangas on Kvk:n raitaa. Kaava ja koko tässäkin sama.

 

 

 

 

Sitten tooodella huolella marinoitu kalastajakankaan jämä. Yksi hiha jäi uupumaan, joten yhdistin siihen messuilta Poppanavakan osastolta ostamaani seeprakangasta. Kivasti passaa. Olen tykästynyt tekemään pienelle leggareita. Tosin olen muokannut taviskaavasta etusaumattoman ja hiukan löysemmän. Tykkään yhdistää leggareihin pidemmän hupparin kaveriksi. Niistä lisää tuonnempana. Kalastajakangas Majapuulta ja leggareiden raita Noshia.

 

 

 

Tämä paita on tehty joustocollarista, aivan ihana ja joustava materiaali! En muista yhtään mistä tätä olen tilannut. Tein tuollaisen viirinauhan etukappaleelle. Tikkasin vain suoralla reunoista ja ajattelin, että alkavat rullaamaan nätisti ajansaatossa. Hihansuihinki jätin raakareunaa rullaamaan. Tästä tuli aika hauska vaikka vielä iso. Isoveli nauroikin mekoksi. Ehkä pistän toviksi vielä säilöön. Kaavapohjana sama OnTheRoad mutta levensin hiukan sivuista ja pidensin helmaa takakappaleelta.

 

Tälläistä tällä kertaa, hyvää viikon jatkoa!

 

.Heli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *