Kuvakollaasia talvelta

Ei tunnu enää jotenkin loogiselta alkaa erittelemään kuukaisien takaisia ompeluksia, joten aattelin tehdä muutaman kuvakollaasin. Ensimmäiseen kokosin lähinnä pojille tehtyjä vaatteita.

 

 

 

 

Syksyllä tein kummallekin collaripaidat. Isomman Metsolan kuplaa ja pienemmän Verson pisaroita. Hiuvien kanssa näytti niin söpösiltä.

 

 

 

 

 

 

Talvella oikeestaan kaikki housut mitä tuli tehtyä vanhemmalle poikaselle oli OB:n Mock Denim kaavalla. Loistava kaava suht hoikalle pitkä raajaiselle! Tosin tein koolla 116 ja pidensin vain lahkeen 122 kokoon.

 

 

Hyvin istuu!

 

 

 

 

Eurokankaasta tuli ostettua lentäviä autoja joista kummatkin sai paidat.

 

 

 

 

 

Vanhemmalle poijalle housua ja paitaa. Housut Mock Denimillä (vaikka toisissa erilaiset taskut) Paidat Railway Stripesillä koko 116/122.

 

 

 

 

 

Sain vaihdossa kälyseltä dinokangasta ja siitä tuli isommalle Molo kids tyyppinen paita. Kaava oli jostain OB:n lehdestä, en kyllä yhtään muista mikä kaava. Mutta hauska kun nuo raglasaumat ovat nuin kaarevat.

 

 

 

 

Välillä tein myös äidilleni vaatetta. Tässä yksi kokeilu, kaava OB:n Autumn Mood. Todella hyvä kaava! itsekin käytän tätä nyt melkeen jokaiseen paitaan. Kangas Metsoloilta.

 

 

 

 

Joulukiireiden alla piti vielä tehdä kolmet tilauspökät. Täytyy kyllä sanoa, että ei ollut helpoimmasta päästä tämä tilaus. Eikä itselle todellakaan leipää käteen jäänyt. ”Asiakas” osti kankaan itse ja minulle jäi kaavojen teko ja ompelu… Mutta todella kivat housut valmiiksi sain! Selian tähticollaria tuli ommeltua oikeen urakalla, mutta on se vaan niiiin ihanaa. Sekä kuosiltaan, että laadultaan! <3

 

 

 

 

.Heli

 

Julkaistu kategoriassa Yleinen avainsanoilla , , , , kirjoittanut .
Heli

Tietoja Heli

Kahden pienen pojan (10/10 ja 05/12) kotiäiti, joka opettelee ompelua kantapään kautta. Tykkään myös näprätä kaikenlaista, sisustaa, laittaa hyvää ruokaa ja välillä jopa tuunata hieman huonekaluja. Ammatiltani olen kosmetologi mutta tällä hetkellä kerkiän tekemään vain hieman rakennekynsiä. heli@tikkitaivas.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *