Kesäperttiä

 

 

 

Kummallakin poikasella on hieman hintsusti kesävaatteita (tosin ei niitä ole vielä juuri tarvinnutkaan), joten ajattelin niitä hieman hurrutella. Siinä toivossa, että se kesä sieltä vielä tulee! <3

 

 

 

Noshin seeproista molemmille hihattomat paidat. Kaava oli jokin Ottobren, mutten enää muista mikä. Koot 128 ja 104.

 

 

 

Pienempi sai vielä seeprapökät kaveriksi. Kangas on muistaakseni Poppanavakan pisteeltä messuilta. Eli Triteksin valikoimaa. Kaavapohjana käytin OB:n Mock Denim kaavaa koossa 98. Lyhensin lahkeet polven alle, jätin taskut pois ja lisäsin resorit.

 

 

 

 

Kummallekin raitasta perusteepparia, pienemmälle kasasin vielä Aarrekidin jämistä ja raidasta yhden t-paidan. Kaavat ovat samat kuin pitkähihaisissa paidoissa joita teen eli OB:n Railway Stripes koossa 116/122 ja Raide 98/104. Vaihdoin pienemmän On The Roadin tuohon Raide -kaavaan. Hiukan väljempi malli tuo Raide, tykkään!

 

 

 

 

Sinisiin Noshin raitoihin silitin vielä Turtles-kuvat. Tosin keltaiselle kalvolle kävi hieman köpelösti ja suli. Mutta poikaa ei haitannut, olihan se sentään Turtles! Hassua, että nuissa kalvoissakin tuollaista vaihtelua laadussa. (Kalvot Pikku Piltiltä.)

 

 

 

 

Pienelle muutama pitkähihainen ja 3/4 -hihainen paita. Viime kesänä helteillä tuli aurinkoihottumaa ja koin hyväksi nuo vajaamittaiset hihat silloin. Metrin pätkä tuota Verson robokoplaa riitti ihan älyttömän pitkälle! Kahteen paitaan pienelle, ja isommalle paitaan ja pipoon. Kiitos reilusta palasta! <3 (Taisi muistaakseni olla reilu 110cm.) Dino vaihtaroitu kälyseltä ja siihen hihat Majapuun ihanan pehmeetä farkkutrikoota.

 

 

 

 

 

Isommalle teepparit robokoplasta ja Aarrekidin monsters -trikoosta.

 

 

 

 

Loppuun pakko vielä laittaa sovituskuvaa pienemmästa viiripaidassa! <3

 

 

 

 

 

Kesäpäiviä odotellessa! <3

 

.Heli

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *